Bilcentret Silkeborg er et godt og solidt firma. Vi bruger ikke ressourcerne på store, forkromede showrooms, men prioriterer i stedet et overskueligt setup, samt at yde høj service og fine kvalitetsbiler. Dét er vores mærkesag.

Kvalitet, tryghed, tillid og ikke mindst tilfredse kunder er de nøgleord, der driver virksomheden. 

Hos Bilcentret Silkeborg, er kunden i højsæde. At få ny bil, skal være en fuldendt oplevelse fra start til slut. Derfor bruger vi mange ressourcer på, at alle vore biler fremstår perfekte såvel kosmetisk som teknisk. Alle vore biler gennemgår en grundig klargøring. 

Hos os finder du altid et bredt udvalg af kvalitetsbiler. Vi vil være konkurrencedygtige, og vores politik er altid at befinde os blandt top 5, når du søger efter tilsvarende biler på nettet. 

Internettet gør hele Danmark til vores marked, så uanset om du bor i København eller Skagen, er du kun et klik fra vores butik.

Vi er bl.a. på Sjælland hver uge, for at levere biler. Er du køber til en af vore biler, og kalenderen er stram, kan vi evt. levere bilen til dig. 

 

Har vi ikke bilen på lager, kontakt os gerne med dine ønsker til drømmebilen, så gør vi drømme til virkelighed. 

 

Bilcentret Silkeborg, ejes og drives af Lasse Johansen. Lasse er født og opvokset i Silkeborg.

Lasse har knap 20 års erfaring i bilbranchen, udlært mekaniker/tekniker, men har altid drømt om at have en mere direkte kundekontakt samt drømme om egen bilforretning, så et professionelt kendskab både til det mekaniske, tekniske og øje for detaljen.